Present till pojkvän – Teknik

Många av er flickvänner därute har pojkvänner som är galet intresserade av den senaste tekniken. Det kan vara den senaste iPaden, iPhonen eller andra tekniska framsteg som kommer ut på marknaden. Många av dem skulle med glädje tälta utanför Apple-butiken för att vara bland de första som får äga den där senaste produkten eller tjänsten.

Om du lyckas att ge din pojkvän något som han verkligen suktar efter och vill ha, har du verkligen lyckats med ditt presentköp. Här listar vi våra presenttips till killar som är riktigt, riktigt teknikintresserade.

De bästa teknikpresenterna till pojkvänner

Tekniktips nr 1
Drönare
Få tekniksaker har väl väckt barnasinnet hos så många som drönaren har gjort de senaste åren. Att få styra en sådan här är riktigt roligt och är riktigt beroendeframkallande. Denna modell har t.o.m. en HD-kamera så att man kan spela in filmer uppifrån luften.

Det finns många modeller på marknaden idag, men vi tycker att denna ger extra mycket för pengarna.

Tekniktips nr 2
Övervakningskamera via mobilen
Det här är nog en av de coolaste teknikprylarna just nu. Med denna övervakningskamera kan man hålla stenkoll på huset, lägenheten eller garaget via sin mobil. Kameran strömmar video och ljud i realtid och gör att man alltid se vad som försiggår i rummet oavsett vart i världen man befinner sig.

Tekniktips nr 3
VR-glasögon
Det allra hetaste inom teknikprylar just nu är utan tvekan VR-glasögonen. Denna teknik spås revolutionera både spelbranschen och vårt dagliga liv, så om du vill ge din kille en försmak om framtiden, bör du absolut köpa ett par VR-glasögon till honom.

Det finns många modeller på marknaden, men vi fastnade för dessa.