Present till pojkvän – Upplevelsepresenter

Att ge sin pojkvän en upplevelse i present är alltid ett säkert kort. Allt du behöver göra är att luska ut vilken typ av aktivitet som din pojkvän skulle älska att få prova på. Ofta går man ju och drömmer om något speciellt, men på något sätt är det ändå svårt att få ändan ur vagnen och boka den där upplevelsen själv. Därför är just en väl uttänkt upplevelsepresent så rolig att ge bort.

Här nedan har vi listat de tre (i vårt tycke) bästa upplevelsepresenterna just nu så att du snabbt och enkelt kan hitta den perfekta presenten till just din pojkvän.

De tre mest populära upplevelsepresenterna just nu

Upplevelsepresent nr 1
Köra sportbil
En av de absolut mest populära och uppskattade upplevelsepresenterna du kan ge till din pojkvän just nu är en provkörning i en sportbil. De allra flesta killar och män går och bär på drömmen om att få köra en riktigt supersportbil åtminstone en gång i livet. När de var yngre satte de upp alla planscher på Ferrari-, Lamborghini- eller Maseratibilar de kunde hitta och nu när de är lite äldre vrider de nästan nacken av sig när en sportbil kör förbi på gatan.

Antalet företag som hyr ut sportbilskörningar som upplevelse har formligen exploderat de senaste åren vilket gör att du snabbt och enkelt kan hitta en upplevelse som passar din pojkvän. Vad sägs om att låta honom prova hur det är att köra i 300 km/h? Eller ge honom en heldag med åtta sportbilar på ett flygfält? Alternativen är många och kostnaden för en sportbilsupplevelse ligger på ca 800 kronor och uppåt.

Upplevelsepresent nr 2
Konsertbiljetter
Att gå på konsert är ungefär som att resa – det ska krävas mycket för att man inte ska uppskatta det. Som flickvän vet du säkert vad för musik, artister och grupper som din pojkvän gillar och håller man lite koll på konsertkalendern kan du relativt enkelt hitta en konsert som passar just din pojkvän.

Om du funderar på att köra en konsertbiljett i present till din pojkvän, kan du även chansa lite och gå och lyssna på en lite mer okänd artist. Det kan vara vara väldigt befriande att gå på en konsert där man bara behöver stå och lyssna utan några förutfattade meningar. Även om ni inte skulle gilla själva musiken har du givit din pojkvän (och dig själv) en upplevelse som ni kommer att komma ihåg för en lång tid framöver.

Upplevelsepresent nr 3
Språkkurs
Ja, vi räknar faktiskt en språkkurs som en upplevelsepresent. Tänk dig själv vad ett nytt språk kan ge din pojkvän. Genom att ge honom en språkkurs i present ger du honom chansen att uppfylla en gammal dröm om att till exempel kunna prata italienska. En språkkurs är exakt en sådan present som man blir fantastiskt glad över, men oftast inte skulle ha köpt själv. Det är nog därför en språkkurs är så pass populär att ge bort till pojkvänner just nu.

En ytterligare bonus med att ge bort en språkkurs är att han sedan säkert vill åka ner till Italien och prova sitt “nya” språk på plats i Rom, Milano eller Florens. Det låter väl som en perfekt nästa semester, eller hur?