35 års Present till Pojkvän

När din pojkvän, kille, man eller sambo fyller 35 år, behövs en present som det ligger lite tanke bakom. Det räcker inte med att köpa den trendigaste parfymen just nu eller ett presentkort på SF. Nej, här är det dags att gnugga geniknölarna för att hitta en present som han kommer att komma ihåg för resten av sitt liv.

Ett tips är ju att börja fundera i tid och eventuellt spara ihop lite mer pengar än vad man kanske vanligtvis lägger på en present. Det är ju ändå din livskamrat som fyller år … och 35 år fyller man ju bara en gång i livet.

De bästa 35 års presenterna just nu

35 års present nr 1

Ta en weekend i Paris
Paris är så mycket mer än bara Eiffeltornet och Louvren. Självklart ska ni besöka dessa ikoniska platser när ni besöker Paris tillsammans, men glöm inte det bästa – att strosa runt bland de små gatorna, ta ett glas vin på en uteservering och njuta av en gastronomisk upplevelse på en romantisk restaurang på kvällen.
Det finns många resebolag som erbjuder weekendresor till Paris, så surfa runt och hitta ett paket som passar er två bäst. Trots att det är din pojkvän som får själva resan, får ni ju njuta av denna present båda två.

35 års present nr 2

Ny dator/dokumentväska
Vårt näst bästa tips på presenter till 35-åringar är att köpa honom en ny datorväska. Denna accessoar lyfter verkligen din killes stil och om du lägger några extra kronor på en väska med kvalitet, kommer väskan att följa med honom under många år framöver. En bra väska är ju som ett bra vin – den blir bara bättre med åren.
Det finns massor av snygga modeller att välja mellan och i alla olika prisklasser. Kolla in sortimentet här nedan och hitta din killes nya favorit.

35 års present nr 3

Klassisk TV-spelskonsol
Den här presenten kan mycket väl bli den bästa presenten din kille någonsin har fått! Om din man/pojkvän/sambo spenderade mycket tid framför sitt TV-spel som ung och inte kan göra sig av med sina gamla spelkassetter än idag, så är denna lilla gadget räddaren i nöden.
På denna konsol kan han nämligen spela alla sina gamla favoritspel (Super Nintendo, Nintendo 8-bitar och Sega Mega Drive). Om du väljer detta presenttips får du dock räkna med att han kommer skrika och tjoa framför TV:n under några kvällar framöver.