20 års Present till Pojkvän

När din kille fyller 20 gäller det att hitta en bra present till honom. Att fylla 20 är ju en milstolpe i livet och en dag som man vill minnas för resten av sitt liv. Då kan man som flickvän inte komma och lämna över en trist födelsedagspresent. Vi kan lova att den tid och pengar du spenderar på din present till din pojkvän, kommer att betala sig många gånger om. Han kommer nämligen att ge dig en minst lika bra present när det är dags för din födelsedag.

De bästa 20 års presenterna just nu

20 års present nr 1
Sportbilsupplevelse

Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, McLaren – bilmärken som varenda kille drömmer om att köra. Att få öppna dörren och sätta sig bakom ratten i en äkta italiensk sportbil är något som man kommer ihåg för livet. Att sedan få köra sin drömbil under en 10, 30 eller varför inte i hela 60 minuter gör att din kille kommer att gå som på moln efteråt.

20 års present nr 2
Hörlurar

Som 20-åring har din kille troligen bara två saker i skallen – underbara du samt musik. Det är ju en stor skillnad på att lyssna på musik i dåliga respektive bra hörlurar, så varför inte köpa ett par nya, coola lurar till din älskling? Det finns hörlurar i alla prisklasser (men tänk dock på att ljudet blir så mycket bättre om du lägger några hundralappar till).

20 års present nr 3
En ny doft

Ett av de enklaste sätten att piffa till sin pojkvän är att köpa en ny parfym till honom. Du vet säkert själv hur du vill att din kille ska dofta, så varför inte hjälpa honom lite på traven?

Parfymhuset har massor av dofter att välja mellan till din pojkväns 20-årsdag.