30 års Present till Pojkvän

På den här sidan har vi samlat populära 30 års presenter som i vårt tycke sticker ut från övriga presenter på marknaden idag. Notera att dessa presenter kostar lite mer än den genomsnittliga presenten, men vi resonerade så att när du har en pojkvän som fyller 30 år, så har du själv uppnått en ålder då du tjänar bra med pengar och har råd med en lite dyrare present. Tycker inte du att din pojkvän är värd det där lilla extra nu när han fyller 30 år?

De bästa 30 års presenterna just nu

30 års present nr 1

Köra Lamborghini
Vilken kille skulle inte gilla att få chansen att köra en Lamborghini? För er som inte riktigt vet vad en Lamborghini är, så är det några av de värsta, vackraste och brutalaste sportbilarna som man kan köra idag. Att få ta plats bakom ratten i till exempel en Gallardo och känna kraften som huserar några decimeter bakom ryggen, är något som din pojkvän verkligen kommer att uppskatta och komma ihåg som sin 30 års present.
De flesta upplevelseföretagen erbjuder Lamborghinikörningar i flera olika paket. Det minsta paketet som vi har hittat kostar endast 399 kronor. Om du har en något större plånbok för 30 års presenten, kan du dock spendera många åtskilliga tusenlappar för en upplevelse i en äkta Lamborghini.

30 års present nr 2

Mysig morgonrock
Visst är det något speciellt med en riktig lång och slapp söndagsmorgon? Att ligga kvar i sängen länge, fixa till en god frukost och bara sitta och mysa av varandras sällskap? Nu kan du ge din pojkvän en extra mysig morgonrock i 30 års present.
Inte nog med att denna morgonrock är av yttersta kvalitet, du kan även få den broderad med din pojkväns initialer (eller rättare sagt monogram) på bröstfickan. Detta gör att denna 30 års present lätt blir en favorit redan från dag ett. Vill du veta mer om denna 30 års present? Läs mer via länken här nedan.

30 års present nr 3

Ge din pojkvän ett nytt språk
När din pojkvän fyller 30 år, passa på att ge honom ett nytt språk i present. Att få en språkkurs är nog den perfekta presenten till en 30-åring. Varför? Jo, för när man är 30 år har man rest en del, mognat och är redo att ta sig an ett nytt språk. Man har oftast även de ekonomiska resurserna att boka en resa för att kunna
En ytterligare bonus med att ge bort en språkkurs är att han sedan säkert vill åka ner till Italien och prova sitt “nya” språk på plats i Rom, Milano eller Florens. Det låter väl som en perfekt nästa semester, eller hur?