Vad killar vill ha … egentligen!

Det svåraste med att hitta den perfekta presenten till sin pojkvän är att ta reda vad killen egentligen vill ha. Man kan nämligen inte bara fråga karl’n vad han önskar sig för han kommer bara rabbla det vanliga (middag, biobesök etc.) för att ge dig enkla presenter att köpa. Nej, du måste vara mer kreativ än så för att lyckas till 100%.

“Förhållandet mellan en man och bilar kan likställas med kvinnors förhållande till skor – Det kan aldrig bli för många eller kosta för mycket.”

Presenter till killar som gillar att köra bil
Är du tillsammans med en kille som alltid kör lite för fort, gasar onödigt fort från rödljusen och vrider huvudet ur led när en sportbil åker förbi på gatan? Då kan vi bara gratulera. Då har du nämligen ett enkelt väg till att hitta presenten som din kille kommer att skryta om i 25 år framåt. Det finns många olika biluthyrare och upplevelseföretag som erbjuder paket där din pojkvän, kille eller man får provköra en riktig sportbil som t.ex. Ferrari, Lamborghini eller Porsche. De billigaste paketen kostar från ca 300 kr och för att sedan sträcka sig uppåt 40 000-kronors-gränsen. Vi har bland annat tipsat om sportbilskörningar på vår sida “Topp 3 upplevelser“.

Vad är det som då gör att killar ofta går igång på motorer och italienska sportbilar? Svaret finner man nog i ungdomsåren då varje kille tapetserade sitt pojkrum med sina favoritsportbilar (ja, på samma sätt som du hade Backstreet Boys, Westlife eller vad de nu hette). Vi tror att varje pojke drömmer om att någon gång sitta bakom ratten på en Ferrari eller Lamborghini och känna sig som en riktig glidare.’

Att hitta en present till din pojkvän
är inte alltid det lättaste …

Ge oss dina tips på presenter till pojkvänner
Vi har byggt denna sajt för att ge snabba, kvalitativa och uppskattade tips på presenter till alla pojkvänner runt om i landet. Om du har köpt en present som blev en grym succé, skicka oss ett mail och berätta vad det var så kan vi lägga upp tipset här på PresenttipsPojkvän.se. Vi tänker nämligen bli den bästa sajten i denna kategori och vi vill gärna att du också är med och hjälper till. Skicka oss ditt tips via vårt kontaktformulär. Tack på förhand!