Julklappstips 2017

Vi vet, vi kanske är ute i alltför god tid, men vi vill gärna starta tidigt i år och ge er alla 2013 års bästa julklappstips att ge till era pojkvänner. Innan man vet ordet av så står man där, dan före dopparedan och tänker “varför har jag inte fixat en julklapp tidigare?”. Vilken blir då Årets Julklapp 2013? Ja, det brukar ju bli ett riktigt rabalder kring frågan under hösten, men vi på PresenttipsPojkvän.se tror att det blir … en budget-iPhone. Vi tror nämligen att grabbarna och tjejerna i Cupertino kommer att lansera en billigare iPhonemodell under hösten som väldigt många barn och ungdomar kommer att få i julklapp.

Men tillbaka till den verkligt viktiga frågan … vad ska du då köpa till din pojkvän i julklapp 2013? Här nedan har vi listat våra tre favoriter. Om du vill ha hela 30 stycken julklappstips inför julen 2013, besök då vår systersajt Julklappstips Pojkvän.se.

De bästa julklappstipsen till pojkvänner 2017

Julklappstips nr 1
Njut av New York tillsammans
Tänk dig att ge din pojkvän en biljett till The Big Apple – Staden som aldrig sover – New York. Om du, han eller ni inte har varit där så är nu den perfekta tiden. Men vänta, det finns en härlig tvist på detta presenttips.

Vårt tips är att du ger honom sin weekendbiljett i mitten av december och att ni båda åker på en romantisk weekend till New York. Gå och se på juldekorationerna i storlekar som bara säljs i USA, njut av härliga bruncher och gör denna jul till er bästa hittills. Vem har egentligen sagt att man måste ge julklappar på julafton?

Läs mer om billiga resor till New York här nedan.

Julklappstips nr 2
Upplev dykning med din kära
Har du upplevt känslan av att sväva viktlös genom koraller och fiskar? Att köpa ett prova-på-dyk till din pojkvän är ett av våra säkraste presenttips (speciellt om han aldrig har provat tidigare). Ta chansen att ge din kille en julklapp som han aldrig förväntar sig.

En prova-på-kurs innefattar både teori och praktik och ger en härlig överblick över tjusningen av att dyka. OBS! Många som får gå en sådan här kurs, blir helt “bitna” av sporten och fortsätter att dyka efter det.

Vi har hittat ett paket för två så att även du får chansen att njuta tillsammans med din pojkvän.

Julklappstips nr 3
Una Lamborghini?
Vi vet, många har redan fått uppleva det, men vi vill ändå tipsa om att låta din pojkvän uppleva hur det verkligen är att köra en av världens coolaste och snabbaste bilar. Galet, eller hur!

Njaaeee, vi tycker faktiskt inte det. Att få köra en äkta italiensk sportbil som till exempel en Ferrari eller Lamborghini är något som i princip alla killar mellan 18 – 88 drömmer om. Det bästa är att din pojkvän måste vänta ända fram till våren innan han kan lösa in sin julklapp, men det innebär också att han kommer att tänka på presenten varje dag tills dess och till slut få njuta av känslan av att köra en riktig sportbil. Det finns massor av olika paket att köpa, så läs mer via länken nedan.